Chuck logo-design
Chuck
29/03/2021
Startmotion
04/01/2021

Reset

2021
Mensen tot bij jou laten komen vanuit de kracht van het merk

Challenge

Reset is een verslavingskliniek dat het anders aanpakt dan de standaardzorg.

Reset is vrij snel ontpopt tot een gekende speler binnen de private zorg door anders om te gaan met verslaving en te mikken op een doelgroep die vaak vergeten wordt. Door te focussen op integratie en implementatie in het reeds bestaande leven, biedt Reset een oplossing voor mensen die iets hebben opgebouwd maar toch ten einde raad zitten.


Solution

Reset heeft een gevoelige sector waar men vooral moet werken rond het merk en de oplossing om van daaruit te mikken op een gezonde 'pull' strategie en niet op de standaard 'push' strategie zoals veel merken anno 2021 doen.

We hebben enkele prioriteiten gelegd die Reset naar een volgend niveau kan tillen als expertise merk binnen de verslavingszorg. Verder zijn de juiste zorgpartners enorm belangrijk om zo Reset verder te kunnen uitbouwen met focus op meer mensen met uitdagingen rond verslavingen te kunnen ondersteunen.

Oplossingen vanuit inzicht in de leefwereld

Omdat Reset dicht bij haar klanten staat, heeft ze veel inzicht in de leefwereld ervan. Dit zijn we gaan transformeren in een simplified version, ergo een persona, door middel van een workshop.

Eénmaal we een duidelijk zicht hadden op hoe die leefwereld er veralgemeent uitziet, kunnen we gaan werken aan een customer journey. Dit hebben we voornamelijk opgesteld vanuit hoe elke fase rond het probleem ook bepaald gedrag creëert en van daaruit de juiste tips & tools te kunnen aanbieden.

De focus van Reset was om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de hoogte zijn van haar oplossing, die zich onderscheidt, en dit komt terug in de strategie die vooral draait rond mensen verder helpen, of het nu met of zonder Reset is.


Lange termijn partnership

Voortdurend resultaat is het gevolg van consequent de juiste dingen te doen. Om het team van Reset te blijven challengen op wat 'de juiste dingen' zijn en om ook accountability te creëeren rond het consequent uitvoeren ervan, blijven we als partner aanwezig om de groei mee te begeleiden.