Insights

15/04/2021

Best practices voor structurele partnerships

Achter elk succesvol bedrijf, zitten krachtige partners. Partnerships, met een duidelijke win-win, dragen bij aan innovatie en groei maar het opzetten ervan is niet eenvoudig. Wij delen onze best practices mee om de juiste toon te kunnen zetten.
24/03/2021
een idee meritocratie

Idee meritocratie: Zorg ervoor dat het beste idee wint

Het succes van een organisatie is direct gelinkt aan de kwaliteit van haar keuzes en beslissingen. Dat klinkt logisch, maar toch is er zelden een cultuur die de beste ideeën voorrang geeft op wie ze voorstel. Een idee meritocratie kan hier een antwoord op bieden.
17/03/2021
Time management

Time management gaat niet over efficiëntie

Time management is enorm banaal, maar dat maakt het niet onbelangrijk. De belangrijkste nuance die vergeten wordt is de focus op 'nuttigheid' en niet zozeer op 'productiviteit'. We spitsen ons toe op de best practices om jouw tijd nuttiger in te zetten met focus op impact.
19/02/2021

Het nut van een ERP in het kort

Goede beslissingen maken en vat hebben op het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten ligt uiteraard aan de basis van een gezond bedrijf. Een ERP systeem zorgt ervoor dat alle data op één plaats terecht komt en kan helpen in die keuzes.
09/02/2021

Verandering inzetten met de 8 stappen van Kotter

Elk bedrijf wordt regelmatig geconfronteerd met verandering. Verandering is de enigste manier om vooruit te gaan, dus dat is niet meer dan normaal. Toch is de implementatie ervan niet altijd even eenvoudig. Met de 8 stappen van Kotter heb je meer inzicht over hoe het proces van verandering er juist uitziet om tot effectieve implementatie te gaan.
04/02/2021

Innovatie door het structureren van de workflow met SOP’s

Het structureren van de workflow is enorm belangrijk. Niet alleen om meer efficiëntie te zoeken of fouten te vermijden, maar om medewerkers 'vrij te maken' van repetitieve taken om zo de aandacht meer te leggen op écht toegevoegde waarde.