About
us


01

About


Onze Missie

De definitie van MidStream: "De startfase voorbij en het volgende niveau nabij". Wij geloven dat enorm veel organisaties vastzitten in de MidStream, niet omdat ze daar horen, maar door het ontbreken van een aanpak.

Wij leggen mee de puzzel door te focussen op optimalisatie, structuur en acceleratie.

Als bedrijf vast in de MidStream? Wij staan klaar!


Wij zijn gespecialiseerd in de change die als organisatie komt kijken bij het (willen) naderen of ingaan van het volgende niveau.


Een onderneming, start-up, scale-up of KMO, wordt vaak een eerste succes door het enorme talent en de skills van de oprichter alsook de eerste employees. De groei loopt relatief ‘organisch' met de focus op kwaliteit en service. Het is een dynamische omgeving waar alles ad-hoc verloopt door de snelheid en workload.. Een goede strategie om te starten maar niet om te accelereren. Het is tijdens het nastreven van die tweede groei-golf dat het moeilijk loopt, nét omdat het nu tijd is voor een volgende fase, die van de organisatie te gaan professionaliseren.


02

De bestaansreden van een organisatie draait altijd rond het manifesteren van de eigen visie of missie. Onze taak bestaat er niet uit om aan die core te komen, maar net die kern te versterken zodat het nog meer een vehikel wordt om een positieve impact te maken op de samenleving. Bedrijven en organisaties zijn geen onderdeel van onze maatschappij, maar de drijfmotor ervan!

 

03

Events

Structuur in een kleine organisatie Februari 2021 We kijken tijdens dit online event naar de top 5 to-do's voor ondernemers van jonge bedrijven.
Scaling Specialists April 2021 Drie specialisten aan het woord waaronder een growth hacker, venture builder en een sales guru.
Collaboration in the 21st century April 2021 Een event gefocust op hoe omgaan met mensen, organisatieculturen en partnerships in 2021.
Leren uit falen Juni 2021 Falen is een belangrijke topic waar te weinig over gesproken wordt. Hoe zet je jezelf en je organisatie klaar om te leren uit failures?